HR

De Gealan kozijnen worden standaard geleverd voor dubbele beglazing, met een glasdikte van 24 mm. U kunt bij ons het glas standaard mee bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen dit elders te bestellen. Als standaard glas, leveren wij HR++ glas met een opbouw van 4-15-5 gasgevuld en een U waarde van 1.2 w/m2K.

Alle andere typen glas, zijn in overleg, gewoon bij ons te bestellen. Indien uw klant kruisroeden wenst in de ramen, bestaat de mogelijkheid om te kiezen tussen een 4-vaks of een 6-vaks roedenverdeling. Eventuele plakroeden zijn mee te bestellen maar dienen zelf aangebracht te worden.

 

 

Ventilatie roosters

Nedkapel kan u bij uw dakkapel, ventilatie roosters leveren van het merk Duco. De keuze bestaat uit ventilatie roosters voor plaatsing op het glas of ventilatie roosters voor plaatsing op kalf. De ventilatie roosters kunnen geplaatst worden op het vaste glas in de dakkapel, maar ook op het glas in de draai / kiep ramen. Er zijn vele ventilatie roosters leverbaar in de verschillende debiet waardes. Nedkapel informeert u graag hierover.Duco

Contact gegevens

Nedkapel

Staalsteden 20
7547 TA Enschede
Telefoon 053 - 428 00 17 / 053 - 428 08 25
Fax 053 - 428 02 59
Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Opbouw dakkapel