Dakkapel Nedkapel

'De best geïsoleerde dakkapel van Nederland'

Een dakkapel met een U-waarde van maar liefst 0,25 W/m2Kstones

EPSIn de meeste gevallen worden dakkapellen "af fabiek" bij de klant geplaatst. Dit betekend dat er wel een mooie dakkapel op uw dak staat, maar de verdere binnenafwerking en de isolatie dient u zelf nog te regelen.

Bij de dakkapellen van Nedkapel is dit niet meer nodig. Onze dakkapellen zijn vooraf voor u geïsoleerd, zowel in de zijwanden als in het dak. De binnenzijde is in zoverre voor u afgewerkt dat u in principe alleen nog de gaatjes hoeft te dichten en het verder te stylen naar uw eigen wensen. Geen verder aftimmerwerk dus meer. En dat voor zulke concurerende prijzen? Jazeker!

Maar hoe isoleren wij onze dakkapelen nou?

EPS Onze dakkapellen worden modulair opgebouwd en elk onderdeel wordt voorzien van een dikke EPS isolatielaag van maar liefst 14 cm. EPS isolatiepanelen zijn vervaardigd van geëxpandeerd polystyreen dat bestaat uit milieuverantwoorde componenten wat een duurzame en een hoogwaardige isolatie bied voor uw dakkapel. Een in 2013 uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek van NIBE heeft aangetoond dat EPS isolatie als beste uit de test is gekomen qua kwaliteit en duurzaamheid. Beter kan uw dakkapel dus niet geïsoleerd worden.
Onze dakkapellen hebben dan ook een bijzonder hoge U-waarde van 0,25 W/m2K. Een beter geïsoleerde dakkapel bestaat niet.

Onderaan in deze website kunt u onze foto reportage bekijken. Klik op een foto en laat u overtuigen van ons geweldige dakkapelsysteem.

Contact gegevens

Nedkapel

Staalsteden 20
7547 TA Enschede
Telefoon 053 - 428 00 17 / 053 - 428 08 25
Fax 053 - 428 02 59
Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Opbouw dakkapel