Dakkapel Nedkapel

'De best geïsoleerde dakkapel van Nederland'

Een dakkapel met een U-waarde van maar liefst 0,25 W/m2Kstones

Kiest u voor een dakkapel van Nedkapel, dan heeft u de juiste keus gemaakt.

EPSNedkapel levert u een compleet afgewerkte dakkapel die rechtstreeks, modulair op het dak geplaatst kan worden. Door deze unieke formule is een kraanwagen dus niet meer nodig! Ook naar de buitenafwerking heeft u geen omkijken meer naar. Dit is allemaal voor u geregeld. In principe bent u bij ons in één keer klaar. De dakkapellen zijn leverbaar in vele breedte maten en worden voor u op maat gemaakt. Omdat elke dakhelling in graden anders is, zijn er een aantal "tooltjes" om dit te berekenen. Meer informatie over de dakschuinte berekenen.

De dakkapellen van Nedkapel zijn standaard voorzien van een dikke EPS isolatie laag van 14 cm. De onderdelen voor het bouwen van de dakkapel zijn op zo'n speciale wijze gefabriceerd, dat er geen zaag of timmerwerk meer aan te pas komt. De onderdelen kunt u makkelijk in elkaar schuiven en zijn op een makkelijke manier snel te bevestigen. Hoe het werkt? Bekijk de foto reportage, die onderaan op deze website te vinden is of bekijk onze instructiefilm op de youtube https://www.youtube.com/watch?v=muU86ZXbOKk.

Elke dakkapel is voorzien van één draai / kiep raam. Dakkapellen met een breedte boven de 3000 mm, worden standaard voorzien van twee draai / kiep ramen.

Goede keus!

Maatwerk

Vergunningen

Contact gegevens

Nedkapel

Staalsteden 20
7547 TA Enschede
Telefoon 053 - 428 00 17 / 053 - 428 08 25
Fax 053 - 428 02 59
Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Opbouw dakkapel